Новини

Центърът за рехабилитация очаква малките ни пациенти

  • 1/5/2022

Здрава и щастлива да е новата 2022 г. за всички Вас,
скъпи наши приятели, родители, дечица и дарители! Желаем Ви от все сърце спокойствие, слънчеви и наситени с позитивни емоции дни, сбъднати мечти и постигнати цели!
За екипа ни е удоволствие да Ви съобщим, че вратите на Центъра за ранна интервенция и рехабилитация са отново отворени за нашите малки специални приятели. Както и до сега, посещенията ще се осъществяват с предварително записване на тел. номер 0887 500 429 (Веселина Николова).
Надяваме се през тази година да успеем да предложим на нашите малки приятели нова и ефективна система, предназначена за рехабилитация на пациенти с нарушения на невро-моторните функции с различен произход (инсулт, мозъчни травми, парапарези, детска церебрална пареза, нарушения на периферната нервна система). Към момента сме в процес на набиране на сумата за закупуването й и вярваме, че съвсем скоро ще успеем да ви я презентираме. Системата, наречена „Нирвана“, „пренася“ децата във виртуален свят, където под формата на игра се стимулират техните сетива и пълното разгръщане на двигателния им потенциал. Прожектират се различни сцени върху стени и подове, които се превръщат в естествен стимул за активността на пациентите. Доказано е, че подобен вид ангажираща терапия се оказва по-ефективна, резултатите са по-добри и по-бързи.
Друга наша амбиция е услугите ни, които както знаете са абсолютно безплатни, да достигнат до повече дечица. Ето защо ще увеличим броя на нашите специалисти. Вече сме обявили по една свободна позиция за кинезитерапевт, рехабилитатор, логопед и медицинска сестра. Ако Вие имате необходимата квалификация, обичате децата и желаете да станете част от нашия екип, моля, свържете се с нас на телефонен номер 0887 500 409 (Любка Костадинова).
Очакваме Ви!